VIDEO. Cristina Schipor, director DSP Constanța: ”Procentul tinerilor care s-au vaccinat este foarte mic. Vom purta discuții cu ISJ pentru a demara o campanie de vaccinare în școli”

0
119

În cursul zilei de sâmbătă, 1 mai a.c., lotul național de tineret canotaj a făcut rapelul, la Pavilionul Expozițional din Constanța, iar în total 45 de sportivi s-au vaccinat. Imunizare a fost efectuată cu vaccinul Pfizer.

Lotul se afla în cantonament la Năvodari unde pregătește Campionatul Mondial din luna iulie care va avea loc în Cehia. România va participa la CM cu aproximativ 40 de sportivi.

Cu această ocazie, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța, Cristina Schipor, fiind prezentă la Pavilionul Expozițional a făcut declarații de presă. Aceasta a ținut să puncteze importanța vaccinării și a faptului că se se pregătește o campanie de vaccinare a tinerilor din Constanța, însă va purta discuții la nivelul Inspectoratului Școlar Județean în vederea acestui aspect, pentru că, susține directorul DSP Constanța, foarte puțini tineri s-au vaccinat până acum:

„Le mulțumesc acestor tineri că au înțeles importanța vaccinării. Pe această cale fac un apel tuturor  tinerilor de a se vaccina. De a înțeleg că vaccinul este singura modalitate de a reveni la normalitate, de a proteja familia, cunoscuții, de a avea libertate. Procentul tinerilor care s-au vaccinat este foarte mic. Acum după ce va începe școala suntem în discuții cu Inspectoratul Școlar și probabil toți tinerii care doresc, cu vârste cuprinse între 16, 17 și 18 ani și sunt la școală, vom merge și vom acționa pentru ca aceștia să se poată imuniza”, a declarat directorul DSP Constanța, Cristina Schipor.

Video declarații de presă:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.