CS Medgidia a început cu dreptul noul sezon

0
112

CS Medgidia a deschis noul sezon al Diviziei A1 la volei feminin cu o victorie concludentă. Elevele lui Florin Voinea și Radu Began au învins în prima etapă a sezonului 2021/2022, pe teren propriu, SCM U Craiova cu 3 la 0 (25-23, 25-14, 25-20).

Medgidia a practicat un volei modern iar Ioana Baciu, Mara Dumitrescu, Ramona Rus și Raisa Ioan au făcut legea pe parchetul Sălii Sporturilor Iftimie Ilisei din Medgidia.

“După zeci de luni în care suporterii nu au putut fi alături de noi la sală, CS Medgidia s-a bucurat din nou de aportul fanilor și asta ne-a ajutat foarte mult. Mulțumim tuturor pentru încurajări și pentru sentimentul pe care echipa l-a retrăit din nou alături de voi: o mare familie!”, a declarat Florin Voinea, antrenorul principal al fetelor de la CS Medgidia.

Pentru CS Medgidia urmează o perioadă de foc. Singura echipă 100 % formată din jucătoare românce evoluează etapa viitoare în deplasare la CSM Târgoviște, pentru ca peste două etape să primească vizita fetelor de la CSM Volei Alba Blaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.