CS Tomitanii, la un pas de colaps

0
883

Sezonul 2021 al SuperLigii de rugby bate la ușă. Singura reprezentantă a județului Constanța pe prima scenă a rugby-ului românesc, CS Tomitanii, se luptă din răsputeri să ajungă la linia de start.

La mijlocul lunii februarie președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, însoțit de cei doi vicepreședinți, Mircea Copaci și Bogdan Marinescu și secretarul general, Florin Matei au făcut o vizită de lucru la Constanța. Aceștia, împreună cu Cristian Cojocaru, managerul clubului ACS Tomitanii au avut o întâlnire cu primarul municipiului, Vergil Chițac, subiectul principal de discuție reprezentându-l viitorul rugbyului în zona Dobrogei, una cu tradiție în sportul cu balonul oval. 

S-au făcut fotografii, s-au dat declarații și… cam atât.

“Așteptăm un semn de la Primărie, altfel vom fi în imposibilitatea de a începe campionatul”, a declarat Cristian Cojocaru, președintele clubului.

Între timp echipa, care este restrânsă din punct de vedere numeric, se pregătește pe stadionul de la Badea Cârțan și pe fostul stadion Cleopatra, acolo unde suprafața de joc încă mai există.

“Din fonduri proprii reface suprafața de joc de la stadionul Mihail Naca, astfel că ne antrenăm pe unde se poate. În ultimii ani stadionul de rugby de pe strada Primăverii a fost întreținut de clubul nostru din fonduri proprii”, a mai declarat Cristian Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.