CSM Constanța intră în elita continentală la tenis de masă

0
73

CSM Constanța intră în elita continentală la tenis de masă, după calificarea spectaculoasă obținută de fete în sferturile de finală ale ETTU EuroCup Women!

Echipa clubului constănțean a câștigat și meciul retur cu Girbau Vic TT, din runda a 3-a play-off a competiției, disputat, ca și meciul tur, pe terenul echipei spaniole. A fost tot 3-2, ca în ziua precedentă, victoriile fiind obținute de Elena Zaharia (3-2 cu britanica Charlotte Carey), Bianca Mei-Roșu (3-0 cu spaniola Camila Moscoso) și Alina Mușat (3-0 cu Charlotte Carey), în timp ce gazdele și-au adjudecat două jocuri prin japoneza Airi Abe.

Sistemul de desfășurare a competiției prevede, din faza următoare, meciuri între cele 4 echipe rămase în competiție și 4 echipe care se vor clasa pe locul 3 în grupele Champions League.

Tragerea la sorți va avea loc în decembrie, iar meciurile din sferturile de finală se vor juca în ianuarie 2024. CSM Constanța va lupta cu o echipă venită din Champions League pentru accederea în semifinalele EuroCup Women!

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.