CSO Ovidiu e campioana județului Constanța și va merge la barajul de promovare în Liga 3

0
2798
Sursă foto: Facebook AJF Constanța

CSO Ovidiu este campioana Ligii a 4-a Constanța, ediția 2020/2021, și va reprezenta județul din Dobrogea la barajul de promovare în Liga 3.

Asociația Județeană de Fotbal Constanța a organizat această ediție a Ligii a 4-a în condițiile minime impuse de Federația Română de Fotbal pentru desemnarea unei reprezentate la cel puțin primul baraj de promovare în Liga 3. În competiție s-au înscris patru echipe, CSO Ovidiu, CS Eforie, CS Năvodari și CS Mihail Kogălniceanu, fiecare a disputat câte șase meciuri și mai apoi o finală, mică sau mare, în funcție de clasarea după jocurile tur-retur.

Finala mare ar fi trebuit să opună pe CSO Ovidiu și CS Eforie, dar echipa din a doua stațiune ca mărime de pe litoral nu s-a mai prezentat.

În finala mică CS Năvodari a trecut de CS Mihail Kogălniceanu cu 5 la 3.

Campioanele județene, unde este cazul, fiindcă nu toate AJF-urile au organizat Liga a 4-a în condițiile impuse de FRF, vor merge la un prim baraj de promovare în Liga 3, unde meciurile nu vor fi determinate prin tragere la sorți pe bază de criteriu geografic, ci direct, urmând să se joace pe teren neutru, la o distanță aproximativ egală între adversare. Câștigătoarele vor merge apoi în ”etapa a II-a” a barajului, unde vor întâlni echipele cele mai slab clasate din Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.