CT BUS anunță: de la 1 septembrie, reduce tarifele pentru linia CITY TOUR

0
163

CT BUS anunță publicul călător că începând de mâine, 1 septembrie, reduce tarifele pentru linia CITY TOUR: 

  • bilet 1 călătorie – 3 lei; 
  • bilet 1 zi (valabil toată ziua) – 5 lei.

Linia CITY TOUR este deservită de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

  • sens Gară CFR – Tabără Turist: 09:00 – 20:40;
  • sens Tabără Turist – Gară CFR: 09:00 – 22:00;

Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Aveți la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în “MAGAZIN PLAY” sau ,,APPLE STORE’’. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

În plus, aveți la dispoziție în toate autobuzele etajate pliante gratuite, ce conțin harta traseului și alte informații utile.Vă amintim recomandarea de a purta mască de protecție și de a respecta măsurile de prevenție și distanțare socială.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.