CT Bus face calcule: autobuzele etajate mai circulă doar în acest week-end, cele de pe linia 100M – posibil până la finalul lunii

0
816

Sezonul estival tocmai s-a încheiat, însă vremea şi preţurile “intrate la apă” atrage în continuare turiști pe litoralul românesc. Foarte mulți preferă stațiunea Mamaia, tocmai din acest motiv transportul public în comun este extrem de important. Să nu uităm că, pe lângă turişti, îşi continuă activitatea şi angajaţii din domeniul HORECA!

În fiecare an Regia Autonoma de Transport în Comun Constanţa oferă plimbări la înălțime cu autobuzele etajate pe traseul MAMAIA ESTIVAL: Gară- bulevardul Ferdinand- strada Mircea cel Bătrân- Bulevardul Mamaia- Hotel Caraiman și retur. Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, “Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, “Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea “Carol I” Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic “Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Totodată, și autobuzele ce circulă pe Linia 100 are un traseul exclusiv pentru stațiunea Mamaia, traseul 100M- Tabără- Mamaia Nord. Acest traseu este utilizat cu precădere de angajaţii din turism care lucrează în Mamaia.

Cum precizam, sezonul estival s-a încheiat, însă pe aceste trasee încă se mai circulă. Constănțenii, dar și turiștii care se află pe litoral, vor să știe până când vor mai putea circula până în stațiunea Mamaia cu autobuzele etajate și cu autobuzul linia 100M.

Contactat de Focus Press, directorul CT BUS Cătălin Dumitrache a declarat că intenționează ca Linia 100M să circule pe acel traseu până la sfârșitul lunii septembrie, în funcție de temperaturile din această perioadă, dar și a numărului de turiști aflați în stațiunea Mamaia.

„Autobuzele etajate vor mai circula doar în acest weekend, iar în funcție de numărul de călători, autobuzele de pe linia 100 M (Mamaia) vor mai circula cel puțin încă o săptămână, în funcție de numărul de călători. Realitatea este că trebuie să primim ordinul operațional, vorbesc despre un detaliu tehnic pentru perioada respectivă. Dar contează foarte mult și numărul de călători, astfel că ideea noastră este următoarea: ca acestea să mai circule, dacă vremea este în continuare frumoasă și sunt și turiști pe litoral, este posibil să circule până la sfârșitul lui septembrie”, a declarat directorul CT BUS Cătălin Dumitrache.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.