CT Bus vrea să cheltuiască maximum 5,7 milioane de lei pentru curățenia în autobuze, în următorii trei ani

0
1090

CT Bus a inițiat o licitație deschisă on-line pentru achiziționarea serviciilor de curățenie și igienizare autobuze și spații de lucru de la cap de linie, pentru următorii trei ani. Societatea pe acțiuni vrea să încheie un acord-cadru pentru următorii trei ani în valoare de maximum 5,7 milioane de lei.

CT Bus S.A. așteaptă oferte până pe 13.11.2020, ora 15.00, de la firmele care vor să asigure serviciile de curățenie și igienizare în autobuze și în spațiile de lucru de la capetele de linie, în următorii trei ani. Câștigătorul va trebui să asigure curățenia în cele 207 de mijloace de transport în comun, între orele 06.00 și 22.00, în fiecare zi.

Toate operațiunile se vor efectua în autobuze în timpul staționării la cele șapte capete de linie, în maximum 5 minute.  Se vor curăța și colecta deșeurile macro din mijloacele de transport în comun, se va mătura și aspira cu aspirator autonom, spăla pardoselile și scările, și se vor igieniza barele de susținere, geamurile interioare și chederele/ornamentele autobuzelor. Pentru acestea, firma câștigătoare trebuie să asigure minimum 28 de persoane zilnic, echipamentele și materialele consumabile, pentru că CT Bus are 104 autobuze Isuzu, 79 MAZ-uri și 18 microbuze Sprinter. În plus, în sezonul estival, circulă și șase autobuze supraetajate Ayats Bravo, pe cursele regulate CT Tour. Iar agenții trebuie să asigure curățenia și în spațiile de lucru de la cele șapte capete de linie.

Pentru toate aceste servicii, CT Bus vrea să încheie trei contracte subsecvente anuale de maximum 1,9 milioane de lei fiecare. Dar pe parcursul derulării acordului-cadru, părțile pot conveni ajustarea prețului.

Operatorii economici interesați pot depune oferte dacă au mai prestat in ultimii trei ani servicii similare în valoare cumulată de cel puțin 1.900.000 de lei, fără T.V.A., la nivelul unuia sau maximum trei contracte. Garanția de participare este de 17.000 de lei.

Anul trecut, CT Bus S.A. a realizat un profit net de peste 4,9 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 90 de milioane de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.