Cultură indoor de canabis, descoperită de polițiști, la Constanța

0
166
Cultură de cannabis găsită într-o gospodărie. FOTO DIICOT

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au descoperit o cultură de cannabis, într-o locuință din județul Constanța. Un bărbat a fost reținut.

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, la data de 26 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța.

În urma perchezițiilor, la una dintre locații, polițiștii au descoperit 45 de plante de cannabis, puse la uscat, precum și un cort și alte ustensile destinate dezvoltării culturilor indoor de cannabis.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 grindere, 2 telefoane mobile, 8.450 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

La finalizarea activităților, procurorul de caz al D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 25 de ani, din comuna Agigea, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.