Cum ajung bani din bugetul de stat în bugetul RAEDPP, prin intermediul parlamentarilor de Constanța

0
301

Partidele politice care au închiriat pentru sedii spații în clădirile aflate în administrarea Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța vor putea subînchiria părți din acestea colegilor lor parlamentari, pentru birourile lor de deputați sau senatori.

Consilierii locali constănțeni au votat vineri, 26 februarie a.c., în ședința ordinară și un Proiect de hotărâre privind completarea art. 7 din Hotărârea de Consiliu Local nr. 323/2015 privind administrarea și repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință.

Astfel, se permite partidelor politice care au închiriat pentru sediile lor spații în clădirile aflate în administrarea R.A.E.D.P.P. Constanța să subînchirieze părți din acestea colegilor lor parlamentari, pentru a-și putea amenaja birouri de deputați sau senatori.

Acest lucru, însă, doar cu aprobarea R.A.E.D.P.P., așa că aleșii locali nu vor putea să îl supere, cumva, pe viitor, pe Stere Hira, directorul general interimar al regiei, altfel nu vor obține acordul acestuia.

Partidele nu vor putea să subînchirieze spații la un preț mai mare decât cel pe care îl plătesc ele către R.A.E.D.P.P.

Adică, parlamentarii de Constanța vor încasa bani din bugetul de stat pentru închirierea unor spații pentru a-și amenaja birouri de deputați sau senatori în teritoriu, pe care îi vor plăti, mai departe, către partidele din care provin, iar acestea, la rândul lor, îi vor plăti către R.A.E.D.P.P.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.