Cum diferenţiem atacul de panică de infarctul de miocard acut? Interviu cu dr. Anca Mihaela Rădulescu, președintele Societății Române de Cardiologie – Regiunea Dobrogea

0
833

La fiecare 30 de minute un român suferă un infarct, iar unul din zece nu supraviețuiește, deși majoritatea dintre bolile cardiovasculare pot fi evitate adoptând un stil de viață sănătos.

Cum poate fi identificat, prevenit și tratat un infarct miocardic? Vom afla de la medicul primar cardiolog Anca Mihaela Rădulescu, preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, Filiala Constanţa – Regiunea Dobrogea, medicul coordonator al Programului Național de Boli Cardiovasculare și al Programului Național de Acţiuni Prioritare privind Infarctul Miocardic Acut din cadrul SCJU, în cadrul unui interviu Focus Press.

De ce să alegeți Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța? Pentru că ai acces imediat la o echipă experimentată de medici, servicii medicale 24 din 24, 7 zile din 7. Orice afecțiune cardiacă actual poate fi rezolvată de către echipa de specialiști din cea mai mare unitate sanitară din Dobrogea.

Detalii în VIDEO interviul Focus Press.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.