Cum joci la Loto Polonia 20 din 80?

0
36

Pentru că majoritatea dintre români au început să opteze pentru varianta poloneză de 6/49, poate ar fi timpul să încerci și tu! Câștigurile sunt mai mari și la fel și numărul ocaziilor!

1.      Ce este Loto Polonia 20 din 80?

Principiul este unul simplu și se aseamănă celui de la loteria românească. Loto Polonia 20 din 80 se mai numește și Loto Polonia Multi sau Multi Lotek și este organizat de Totalizator Sportowy. Această companie a susținut de-a lungul timpului diverse activități culturale, sociale și sportive și nu organizează pariuri pe jocuri sportive. Jocul Multi Multi se adresează tuturor europenilor, indiferent de naționalitate și poate fi jucat online.

Oricine dorește să câștige la Loto Polonia 20 din 80 are foarte multe posibilități într-o lună, deoarece extragerile au loc de două ori pe zi.

2.      Cum funcționează?

Loto Multi Polonia 20/80 este unul dintre cele trei variante de Loto Polonia, alături de Keno Polonia 20/70 și Polonia Loto 6/49. Loto Multi Polonia 20/80 mai este cunoscut și sub numele de Loto Polonia 1 și Loto Polonia 2 și constă în două extrageri în fiecare zi, la orele 15.00, respectiv orele 22.40.

La finalul unei extrageri se vor anunța 20 de numere câștigătoare din 80. Partea avantajoasp este că poți miza chiar și numai pe un număr câștigător pentru a câștiga cât de puțin la finalul extragerii, fără a pierde investiția făcută.

3.      La ce case de pariuri poți juca la Loto Polonia?

Dacă te atrage ideea, poți juca Loto Polonia Multi la loteria națională din Polonia prin intermediul Netbet și Superbet. Alegerea între cele două case de pariuri e destul de dificilă, pentru că ambele au oferte foarte atractive. Înainte de a paria te poți informa din rubrica de statistici pentru a vedea cele mai rare sau cele mai des întâlnite numere câștigătoare. Poți arunca un ochi și pe perechile de numere care au fost cel mai frecvent extrase.

Netbet are avantajele sale, oferind chiar și niste bonusuri atractive pentru primele trei depuneri. De aceea, poate te interesează să încerci cu ei. Netbet mai iese în evidentă și cu o platformă online ușor de folosit și o aplicație mobilă foarte intuitivă.

Pe de altă parte, Superbet oferă posibilitatea jucătorilor să parieze atât la agențiile stradale, cât și în mediul online. Încă mai există români cărora le este mai ușor să intre într-o agenție înainte de a da pe la supermarket, iar Superbet le stă la dispoziție. Se zice că Superbet ar avea cote mai profitabile decât Netbet, iar statisticile sunt mai încărcate cu detalii.

4.      Cum procedezi pentru a juca?

Pentru a juca la Loto Polonia este suficient să intri pe site sau să mergi la agenție, să te înregistrezi, să intri la secțiunea „Loto” și să selectezi „Polonia”. Alege extragerea care te interesează și numerele pe care plănuiești să le joci. Pentru că nu este nevoie să joci toate cele 20 de numere, este suficient să alegi unul sau câteva și să urmezi strategiile care îți susțin pronosticul. Printre cele mai cunoscute strategii se numără: strategia Martingale care mizează pe dublarea pierderilor sau strategia Fibonnacci bazată pe parierea pe același număr de mai multe ori, cu suma ultimelor două pariuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.