Cum să arăți la modă în acest sezon? Trecerea în revistă a tendințelor modei de top

0
174

Bărbații la modă trebuie să poarte, fără doar și poate, pantofi la modă. Acest articol care completează ținutele domnilor de toate vârstele și care le oferă eleganța dorită trebuie să fie ales cu simțul răspunderii și ținând cont nu numai de potrivire, preferințe sau nevoi, ci și de topul tendințelor în modă. Iată ce pot purta bărbații cărora le place să fie la modă atunci când este vorba de ocazii deosebite.

Sunt pantofii o parte importantă a ținutei masculine?

Chiar dacă femeile sunt cunoscute drept fane înfocate ale accesoriilor la modă, și în special ale pantofilor sau genților, și bărbații care iubesc să fie în tendințe s-au îndrăgostit încet-încet de unele articole, iar printre acestea sunt pantofii.

Indispensabili pentru completarea ținutelor zilnice, pantofii eleganti barbati joacă un rol foarte important în garderoba și lookul oricărui bărbat. Oricare ar fi ținuta purtată, fiecare bărbat trebuie să știe să aleagă cea mai potrivită pereche de pantofi pentru a obține un look atât șic, cât și stilat. 

Ce pantofi bărbătești să alegi pentru ocazii deosebite?

O întâlnire de afaceri, un eveniment deosebit la care trebuie să fii elegant, motivele pentru care purtarea unor pantofi formali este necesară pot fi numeroase. 

Printre cele mai potrivite modele de pantofi formali potriviți pentru bărbații care doresc să fie eleganți se numără pantofii Richelieu. Aceștia sunt, fără îndoială, cel mai elegant model de pantofi formali pentru bărbați, fiind recunoscuți prin șireturile închise – ceea ce îi diferențiază în mod principal de modelul de pantofi derby care au șireturile deschise. 

Pantofii derby sunt pantofi din piele, de regulă, care au un design simplu, dar extrem de elegant. Partea din față poate fi cu modele, ceea ce îi face deosebiți. 

Alături de eleganța absolută oferită de pantofii richelieu sau cei derby este și rafinamentul oferit de designul unei perechi de mocasini bărbătești. Aceștia sunt perfecți mai ales în perioada verii, atunci când există riscul apariției transpirației, dat fiind că aceștia permit aerului să circule foarte bine. 

Nici pantofii cu catarame sau cizmele bărbătești elegante nu sunt de lăsat deoparte, însă acestea sunt potrivite mai ales în sezonul rece. Dacă dorești să rămâi la modă în sezonul cald, poți purta cu încredere la ocaziile speciale oricare dintre modelele de pantofi amintite mai sus. 

Cum alegi pantofii potriviți pentru ținute masculine elegante?

Ca toate modelele sau tipurile de pantofi, și pantofii pentru bărbați care doresc să fie la modă vin în numeroase variante de modele, astfel încât să fie satisfăcute toate gusturile, chiar și celor mai pretențioși bărbați. Însă fiecare formă de pantof trebuie aleasă în primul rând în funcție de ținuta la care dorești să o asortezi. 

Astfel, pentru a evita obținerea unui aspect neglijent, evită să alegi pantofi de bărbați din piele care au tălpile prea groase. Aceștia vor oferi senzația unui picior prea mare, a unui pas greoi. Este important să alegi pantofii care îți oferă șansa unei ținute rafinate. Și deși pantofii cu vârf subțire pentru bărbați sunt apreciați de toți, cei cu vârful rotunjit reprezintă, de fapt, modelul atemporal de pantofi, potriviți în aproape orice situație.

De asemenea, nu uita de confortul picioarelor tale care ar trebui să fie pe primul loc și de faptul că mersul tău va suferi consecințele. Tocmai de aceea, este importantă  alegerea unor modele de pantofi ușor de purtat și extrem de confortabili. 

Când vine vorba de culoare, negru, maro și gri sunt culori atemporale care sunt ușor de combinat cu orice altă culoare din ținuta ta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.