Cum să vă relaxați, pictând. Pictorul Fericit este lecția cu și despre pictura pe numere

1
97

Una dintre marile probleme ale omului modern se referă la lipsa de timp, dar stres din plin. În puținele clipe de răgaz, o mare parte dintre noi preferă să butoneze telefonul sau să folosească gadget-uri diverse ca sursă de distracție. Însă adevărata relaxare nu vine din atât. Pictorul Fericit lansează o provocare: să pictați pe numere!

Deja acest concept nu mai este de multă vreme unul greu de înțeles sau necunoscut. Este vorba despre activitatea plăcută de a picta, cu puțin ajutor, ghidat de numere. În acest sens, pânza de bumbac întinsă pe șasiu vine imprimată cu o schiță, numerotată. Utilizatorul va aplica culoare conform corespondenței de culoare-număr. Atât de simplu este!

Încercați această terapie prin culoare

Pictorul Fericit este e-shop-ul de care veți dori să vă aduceți aminte. Aici veți găsi zeci de modele de pictură pe numere, atât pentru copii, cât și pentru bărbați și femei. Există o mare varietate de teme, pe măsura interesului pe care l-a arătat publicul cu privire la această activitate.

Este de înțeles de ce. Oamenii au descoperit în această activitate un mod ideal de a se relaxa, de a se deconecta, de a se delecta prin terapia în culoare. Să fiți atenți și să aplicați culorile pe o pânză, vă veți gândi ce poate fi complicat. Însă în fond acest proces este mai complex decât am crede. Pentru că ne exersează răbdarea și îndemânarea, atenția și, de ce nu, chiar consecvența.

În plus, la final obțineți un tablou perfect cu care puteți decora orice spațiu. Ori deja este clar că o astfel de activitate vine deci dublată de posibilitatea de a vă crea propriile decorațiuni. Este un proiect do it yourself, cu toate șansele să devină la final ceva perfect. Atât timp cât respectați liniile deja trasate, tabloul nu are cum să nu fie unul perfect la finalizare.

La Pictorul Fericit descoperiți plăcerea de a picta

Și dacă depășiți etapa de pictori amatori sau pur și simplu doriți să experimentați mai mult, tot de aici pot fi achiziționate set cutite si spatule pentru pictura, culori, pensule, șevalete sau pânză din bumbac ori in. Acestea sunt profesionale, de calitate și au prețuri rezonabile.

Pictorul Fericit a devenit brand cunoscut pentru modul în care lansează această provocare creativă: cum ar fi să pictați cu efort propriu un tablou? Cum ar fi să aveți acasă un tablou cu temă religioasă pictat chiar de voi sau pe peretele din camera voastră să troneze un tablou reproducere după unul celebru și cotat la zeci de mii de dolari? Mona Lisa, reproducere desigur, Sărutul lui Klimt, sunt doar câteva din aceste idei și tipuri de picturi pe numere ce le veți regăsi în stoc imediat disponibil la pictorulfericit.ro.

În lumea puternic digitalizată vă gândiți că interesele de timp liber au legătură numaidecât cu tot felul de gadget-uri. Însă să nu uităm de artă și pictură!

Descoperiți ofertele curente, cu transport gratuit, din pagina oficială.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.