Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidențial, își deschide porțile

0
208

Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile, mierucri, 21 iulie a.c.. Acest proiect se adresează familiilor și vine cu un concept aparte, ce pune pe primul loc siguranţa, confortul şi avantajele de a trăi la doar câteva minute de agitaţia oraşului.

Complexul este de tip gated community şi cuprinde 20 de străzi, cu un total de 214 vile. Pe fiecare stradă sunt 10 – 12 case individuale şi duplexuri, construite ca un domeniu închis, creând o unitate multifamilială.

Fiind un proiect cu mai multe unităţi, executarea se face în etape, între 30 – 60 de unităţi fiecare. În curând, va fi inalizată faza întâi care conţine 32 de unităţi, 20 vile individuale şi 12 duplexuri. Primele locuinţe deja vândute vor fi date în folosinţă în toamna acestui an.

Realizat într-o regiune în plină expansiune şi într-o continuă dezvoltare, comuna Cumpăna, complexul Cumpăna Village by the Sea este situat în una dintre cele mai liniştite zone ale localităţii pe strada Strajei nr. 54.

Proiectul pune accent pe calitatea şi siguranţa vieţii în interiorul comunităţii, cu perimetru îngrădit, sistem de securitate, monitorizare video, numeroase spaţii verzi şi dotări de ultimă generaţie. În interiorul complexului, va fi amenajat un centru comercial dedicat proiectului, iar pentru copii vor exista locuri de joacă.

Administrarea proiectului este realizată de Real Sol Services SRL, o companie cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa imobiliară din România.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.