Cunoscut traficant de droguri din Constanța, preluat de polițiști de pe Aeroportul Henri Coandă

0
1661
sursa foto: profit.ro

Erhan Suliman este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii, fiind cercetat pentru trafic de droguri. În aprilie a.c. a fost arestat în lipsă, într-un alt dosar, iar acum a fost depistat, fiind preluat de polițiști din Aeroportul Henri Coandă.

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au preluat, din P.T.F. Aeroport Henri Coandă, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Așa cum este precizat mai sus, este vorba despre Erhan Suliman, care a fost arestat preventiv în lipsă, pe 1 aprilie a.c., la Tribunalul Constanța, la propunerea DIICOT.

Alături de el, în dosar mai apar Iuseim Ali și Suliman Tamer, cunoscuți și ei ca traficanți de droguri, la malul mării. Spre exemplu, la data de 11.04.2017, au fost efectuate 20 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea a trei grupuri infracţionale organizate specializate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu, precum și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cauză a existat suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, pe raza judeţului Constanţa, trei grupuri de persoane, organizate pe baza relaţiilor generate de interese financiare şi de rudenie, ori convieţuire, au creat rețele de distribuție a substanțelor cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) și a drogurilor de risc (canabis) către numeroase persoane, în special tineri. Cu ocazia percheziţilor, au fost identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, droguri de risc (canabis, Xanax), aproximativ 1300 gr substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, dispozitive de preparare, porționare și ambalare a dozelor de droguri, precum şi sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei. Așa cum bine se poate înțelege, în dosar apar și numele lor.

sursa foto: profit.ro

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.