Cupa Mării Negre ajunge la Medgidia

0
207

Ediția a XI-a a Cupei Mării Negre a programat weekendul trecut etapa cu numărul II. 65 de concurenți au fost prezenți la start, cele mai palpitante curse fiind la categoria B (2009 – 2010) licențiați atât la feminin cât și la masculin.

La feminin, Brigitte Belu, Irina Militaru și Ioana Pătrașcu au mers în grup până în tura a șasea (din opt), când Ioana Pătrașcu s-a desprins pentru o victorie superbă.

La masculin plutonul s-a format încă de la început și a inclus 8 și chiar 9 rutieri. S-a „alergat” într-un ritm fantastic. Dragoș Cioclin s-a impus la final, la capătul unei curse ce s-a apropiat foarte mult de una de top. Podiumul a fost completat de Matei Cucu și respectiv Gabriel Andronache.

“Avem tineri extrem de talentați care au nevoie de astfel de curse pentru a crește. Fără curse acești copii nu se vor putea dezvolta la adevăratul lor potențial”, a declarat Victor Bănescu, președintele Clubului Județean de Ciclism.

Ediția a XI-a se încheie la Medgidia, sâmbătă, 2 octombrie, cu etapa a III-a, care programează un traseu în jurul complexului Sportiv Iftimie Ilisei.

“Cupa Mării Negre revine la Medgidia. Încercăm să avem câte o etapă în fiecare mare oraș al județului pentru a populariza acest minunat sport și pentru a descoperi eventualele talente din zonă. Îi așteptăm pe cei mici în număr cât mai mare.” a încheiat Victor Bănescu.

Etapa a III-a a Cupei Mării Negre începe sâmbătă la ora 10.00 cu startul categoriei D2 (2015 – 2016).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.