Cuplul Anca Serea-Adi Sînă, relaxare în cel mai nou şi luxos resort din Olimp

0
4030

Anca Sînă Serea se relaxează pe litoralul românesc. După perioada de izolare din cauza pandemiei de COVID-19, Anca a decis să se refugieze cu familia la Olimp.

Anca Serea: “Călătoria în compania celor pe care îi iubești este casa în mișcare”.

Începem să simţim în sfârşit că suntem în vacanţă, cea mai frumoasă perioadă din an atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Şcoala s-a terminat, aşa că cei mici nu mai au teme şi putem să ne bucuram de clipe frumoase petrecute împreună. Chiar dacă încă păstrăm măsurile de siguranţă din cauza pandemiei, evitând locurile aglomerate şi menţinând distanţarea socială, încercăm să fugim câteva zile departe de oraş, în familie. Zilele acestea am poposit la mare, locul preferat al copiilor, aici suntem într-un nou resort din Olimp @novumbythesea . Bălăceală cât cuprinde, mult soare şi voie bună. Este reţeta garantată pentru relaxare. Voi cum vă petreceţi această vacanţă? Pupici şi gânduri bune din partea familiei noastre“, este mesajul Ancăi Sînă Serea de pe Instagram.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi floare

Facem precizarea că familia Sînă se află cazată la Novum By The Sea, cel mai nou şi luxos resort deschis la începutul lunii iunie. Invest Group a finalizat dezvoltarea Novum by the Sea din Olimp, resort conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală oaspeților, și în care au fost investiţi 15 milioane de euro.

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni stând jos, camera de zi, masă şi interior

Conducerea complexului dă asigurări că a luat toate măsurile de prevenție conform noilor reglementări, asigurându-se decontaminarea și dezinfectarea zonelor de access public, pentru ca toate activitățiile să se desfășoare în siguranță deplină.  Prețurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun și prânz. Novum by the Sea beneficiază de serviciile restaurantului Leto.

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni stând jos

Restaurantul resortului păstrează aceleași standarde înalte garantate de profesionalismul și experiența echipei conduse de Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli Grup si Vicepreședinte al Organizației Hora, respectând totodată toate reglementările necesare deschiderii și funcționării în siguranță. Potrivit lui Liviu Popescu, proprietarul Invest Group i co-proprietar al Fratelli Group, dar și vicepreședinte ale HORA, investiția a depașit 15 milioane de euro, iar proiectul este în continua expansiune.

Este posibil ca imaginea să conţină: dormitor şi interior

Novum by the Sea Luxury Resot pune la dispoziția clienților 160 de apartamente complet utilate, toate spațiile fiind finisate și dotate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic. Toate studiourile sunt spațioase, create și proiectate de arhitecți și designeri cu experiență, mobilierul și decorațiunile fiind de cea mai înaltă calitate. Fiecare clădire găzduiește penthouse-uri cu o suprafață de 440 mp cu terasă exterioară și jacuzzi, gândite pentru a se contopi cu peisajul înconjurător. Fiecare loft este ideal pentru familiile care caută confortul și luxul superlativ”, spune Liviu Popescu.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, pălărie, ocean, în aer liber şi apă, text care spune „Sun”

Una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, care deservește proiectul, garantează un grad de ocupare de peste 65% pentru acest sezon, având în vedere situația actuală, urmând ca în 2021 cererea să fie de peste 90%.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.