Cursă caritabilă. Mai mulți voluntari aleargă de la Cluj Napoca la Constanța pentru a susține educația copiilor bolnavi de cancer

0
182

Primăvara începe în forță la Cluj Napoca. Mai mulți voluntari vor parcurge un maraton de la Cluj – Napoca la Constanța pentru un scop nobil. Ei aleargă pentru a sprijini educația copiilor bolnavi de cancer.

Vlad Pop este inițiatorul acestei acțiuni. El și-a propus să strângă 600 de mii de lei pentru ca 100 de copii de la Asociația Magic să poată merge din nou la școală, după chimioterapie.

Voluntarii vor alerga de la Cluj Napoca la Tîrgu Mureș, Sighisoara, Brașov, București, Constanța. Vlad a plecat în cursă alături de mai mulți prieteni: “Singur nu aş face nimic. Împreună suntem magici, pentru că magia se face în cel puţin doi! Mulţumesc echipei Embassy of Canada, Bucharest, pentru că ajutorul vostru va susţine un copil să meargă înapoi la şcoală după chimioterapie“.

Persoanele care vor să se implice în această campanie pot să:

1. Redirecționeze 3.5%: https://asociatiamagic.ro/redirectioneaza/

2.  doneze online pe Galantom, prin card bancar: https://magicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14565

3. Companiile pot ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit din primul trimestru al anului 2021: https://asociatiamagic.ro/contract/

4. Donați 2 euro prin SMS cu mesajul BURSA, la numărul 8844

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.