D.G.A.S.P.C. anunță candidații că pot ajunge la concursurile de angajare, deși Constanța a intrat în carantină

0
1483
sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța

Având în vedere măsura de carantinare zonală pentru municipiul Constanţa, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului informează candidații la concursurile pentru ocuparea funcţiilor contractuale că pot ajunge la proba scrisă de sâmbătă, 21.11.2020.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs, în perioada 20.11.2020 – 25.11.2020, pentru 24 de posturi în centrele pe care le administrează.

Deși municipiul Constanța a intrat în carantină, Direcția anunță că proba scrisă va avea loc, în continuare, sâmbătă, 21.11.2020, conform calendarului stabilit.

Candidaţii au obligaţia prezentării la locul de desfăşurare a concursurilor cu o oră înainte de începerea acesteia, în vederea efectuării procedurilor de triaj epidemiologic şi de completare a declaraţiei pe propria răspundere, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire şi răspândire a virusului SARS – CoV-2.

Candidaţii se vor deplasa de la domiciliu la locul de desfăşurare a concursului în baza declaraţiei pe propria răspundere, în care vor menţiona în mod obligatoriu numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării, necesitând, totodată, semnătura olografă a titularului. La rubrica locul/locurile deplasării se va menţiona: „participarea la concursul organizat de D.G.A.S.P.C. Constanţa pentru ocuparea posturilor vacante“.

Pentru posturile libere de la Direcţia de Asistenţă Socială Persoane Adulte, concursul se va desfășura la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“, str. Nicu Mandoi nr. 17, Constanţa, iar pentru cele de la Direcţia de Protecţia Copilului, la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“, str. Semănătorului nr. 8 ( zona Trocadero), Constanţa.

În situaţia în care candidaţii întâmpină probleme în ceea ce priveşte accesul în Municipiul Constanţa, Judeţul Constanţa, din partea organelor abilitate de control, ei pot contacta preşedinții comisiilor de concurs, pentru a anunța acest lucru.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța angajează infirmiere pentru Centrele de îngrijire și asistență Poarta Albă, Armonia Negru Vodă, Sf. Andrei Negru Vodă, Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Aristotel Techirghiol și pentru Centrele de recuperare și reabilitare neuropshiatrică Techirghiol Corp B și Artemia Techirghiol. De asemenea, se angajează infirmier/lucrător social la Compexul de servicii pentru sprijinirea victimelor violenței domestice – Locuință protejată victimele violenței domestice.

În plus, se angajează asistent medical pentru Centrele de îngrijire și asistență Poarta Albă, Armonia Negru Vodă, asistent medical farmacie pentru Centrul de îngrijire și asistență Sf. Andrei Negru Vodă, infirmier/lucrător social pentru Locuințele protejate maxim pentru persoanele adulte cu dizabilități Casa Aurelia Lazu, Casa Violeta Cumpăna, Casa Safir Negru Vodă, Casa Topaz Negru Vodă. Se mai angajează instructor de ergoterapie la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Sf. Luca Negru Vodă, Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol și pentru Centrul de recuperare și reabilitare neuropshiatrică Artemia Techirghiol.

Se caută și un inspector/referent pentru Centrul de îngrijire și asistență Sf. Andrei Negru Vodă, psihologi pentru Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol și pentru Centrul de recuperare și reabilitare neuropshiatrică Artemia Techirghiol, muncitor calificat bucătărie la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol și contabil pentru Centrul de îngrijire și asistență Sf. Andrei Negru Vodă.

Data susținerii probei interviu se va stabili după desfășurarea celei scrise de astăzi.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.