Dan Petrescu, după succesul la scor cu Farul: „Victoria perfectă și meciul perfect pentru CFR”. Antrenorul CFR-ului vede o luptă în șase pentru campionat

0
200

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, este mulțumit de prestația jucătorilor săi, după ce a învins Farul, luni seară, 23 ianuarie a.c., la Ovidiu, scor 3-0, și a trecut pe primul loc în Superligă. Acesta vede o luptă în șase pentru campionat.

Cred că este prima oară de când sunt antrenor la CFR și s-a câștigat cu un asemenea scor. Știam că va fi un meci foarte greu. A fost o primă repriză mai echilibrată (…) Eu am fost mulțumit de prima repriză pentru că la Farul cine vine, de obicei la pauză este vreo 3-0, 4-0. Au opt victorii și două egaluri acasă înainte de meciul cu noi. Domină pe toată lumea, bate pe toată lumea, acasă, fără drept de apel”, a spus Dan Petrescu.

Acesta a spus că este victoria perfectă și meciul perfect pentru CFR Cluj.

Nu mă așteptam să fie un debut așa de extraordinar pentru că primul meci este cel mai greu. Echipa și la antrenamente nu mi-a dat așa de multă siguranță. Nu am fost sigur ce echipă să fac înainte de meci, dar în ziua meciului i-am simțit mai motivați și astăzi dimineață, când am făcut antrenamentul, parcă mi-au dat mai multă încredere. La pauză este prima oară când nu i-am certat deloc, am fost foarte calm și poate și lucrul acesta a ajutat, dar tot meritul, clar, este al echipei. Nu am ce să reproșez la niciun jucător astăzi. Victoria perfectă și meciul perfect pentru CFR”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei a spus că primele șase echipe din clasament se vor bate la campionat. Este vorba de CFR, Farul, FCSB, Rapid, CSU Craiova și Sepsi.

Cele șase echipe din play-off, în acest an, se vor bate la campionat. Va fi o înjumătățire a punctelor, le văd pe toate foarte puternice și nu va fi un play off ca în anii trecuți în care trei echipe erau sus și trei erau jos. Acum 100% toate șase vor fi, poate una din ele, poate, dar cred că și Sepsi, dacă intră, are puterea să se bată pentru că are un lot și un antrenor foarte bun”, a mai precizat Dan Petrescu.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.