De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face și fără programare, iar în platformă se vede poziția în lista de așteptare

0
326

Începând din data de 16 aprilie, cei care vor să se vaccineze cu AstraZeneca o pot face pe loc, fără a mai fi nevoie de programare. Există o veste bună și pentru celelalte persoane, care așteaptă să se vaccineze cu Pfizer și Moderna.

Platforma de programare a fost optimizată, iar acum se poate vedea atât poziția în lista de așteptare, cât și capacitatea de vaccinare a centrului respectiv, anunță autoritățile. Joi seara, 15 aprilie, a.c., erau disponibile pentru programarea la vaccinare aproximativ 97.000 de locuri.

În ceea ce privește vaccinarea fără programare cu AstraZeneca, persoanele se pot prezenta direct, fără a se mai înscrie pe platformă, în centrele în care se administrează acest vaccin și în care sunt locuri disponibile. Este, însă, important să verificați mai întâi disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.