De la cine a închiriat RAEDPP clădirea în care funcţionează instituţia şi cât plăteşte pe metrul pătrat

0
1083
Sediul RAEDPP

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat marţi seara, pe pagina personală de Facebook, una din “descoperirile” făcute de noua conducere a Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

“Cel mai mare administrator al domeniului public şi privat al oraşului, recte RAEDPP, îşi are sediul administrativ în câteva birouri pentru care plăteşte 2600 euro/lună chirie. Tare… nu-i aşa? Asta ca să vedeţi, printre altele, de ce am propus revocarea Consiliului de Administraţie şi de ce au fost demiși toţi directorii”, a postat Chiţac.

Ce înseamnă aceşti 2600 de euro (de fapt un pic peste)? Contravaloarea pe lună pentru 514 metri pătraţi, adică 5 sau, hai să zicem, 6 euro pe metrul pătrat pentru clădirea de pe bulevardul Tomis, unde are sediu RAEDPP. RAEDPP are sediul în jumătate din primul etaj al clădirii, la etajul 2 şi la 3. Clădirea este închiriată de la Îmbrăcămitea SCM (cooperativa), deci nu de la vreo persoană fizică aflată în “combinaţii” cu fosta administraţie, aşa cum se suspecta.

“RAEDPP închiriază propriile clădiri cu 4 euro metrul pătrat, iar noi plătim peste 5 euro pe post de chiriaşi. Vom renunţa la clădire, vom merge într-una din clădirile noastre, vedem care dintre ele se pretează”, a declarat, pentru Focus Press, noul director general al RAEDPP, Teo Hira.

Rămâne de văzut care dintre clădirile RAEDPP se pretează.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.