De la Pavilionul Expozițional nu pot ridica tichete de masă decât cei care s-au vaccinat antiCOVID chiar acolo

0
23732

Deși Primăria Constanța anunța că persoanele vaccinate antiCOVID pot ridica tichetele de masă de la Pavilionul Expozițional, mai multe persoane au reclamat că vineri, 29 octombrie a.c, au mers degeaba acolo.

Vineri, 29 octombrie a.c., Primăria Constanța a anunțat că persoanele care au schema de vaccinare antiCOVID completă (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv o doză Janssen), efectuată în perioada 03 – 30.09.2021, pot ridica tichetele de masă promise de Guvern, conform OUG nr. 19/30.08.2021 și OMS nr. 1863/10.09.2021.

Astfel, constănțenii erau așteptați cu actul de identitate și adeverința de vaccinare la Centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Mai multe persoane au reclamat, însă, că vineri au mers degeaba la Pavilion, unde nimeni nu știa nimic de distribuirea tichetelor de masă.

Totuși, reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Constanța ne-au declarat sâmbătă, 30 octombrie a.c., că se distribuie tichetele la Pavilion, dar numai de către persoanele care s-au vaccinat acolo, nu în alte centre.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a alocat 4.000 de tichete de masă centrelor de vaccinare din municipiu, iar cetățenii le pot ridica doar din centrul unde s-au vaccinat, ne-au mai precizat reprezentanții Biroului de Presă.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.