De Paște constănțenii au ales vacanțele în Bulgaria

0
221
sursa foto: bnr.bg

În acest an Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe data de 2 mai. O dată care nu prea convine reprezentanților din sectorul HoReCa, deoarece parctic se comasează două sărbători, iar turiștii vor plăti o singură ofertă. La noi pe litoral încă nu au fost lansate oferte pentru sejururi de Paște și 1 Mai. Însă nu este târziu având în vedere că în ultimul timp profilul turistului s-a schimbat și nimeni nu mai face rezervări cu mai mult timp înainte. Însă, așa cum ne-am obișnuit deja, bulgarii au lansat oferte și unele chiar atractive.

Pentru că nimeni nu știe exact ce noi măsuri vor mai lua autoritățile, oamenii așteaptă aproape până în ultimul moment pentru a-și face rezervări de vacanță. Cu toate acestea mai mulți constănțeni au ales deja pachete atractive pentru Bulgaria. De exemplu, la o agenție de turism din Constanța au fost deja vândute sejuri la Albena pentru perioada de Paște.

„Pe litoralul românesc nu au fost lansate încă ofertele pentru Paște. Este puțin prea devreme, dar cu siguranță vor fi. Oricum se vor confunda cu ofertele de 1 și 2 mai, deși nu este foarte în regulă pentru că se va încasa o singură ofertă și nu două ca în alți ani. Noi ca agenție de turism am lansat o ofertă pentru Albena, cu un preț foarte bun și care merge foarte bine. Sunt constănțeni care, în ideea să nu plece prea departe de casă sunt totuși de acord cu această idee. Faptul că se actualizează destul de des lista cu țările galbene este factorul principal pentru care oamenii ezită să își facă rezervări pentru o perioadă lungă de timp. Așa Bulgaria că este ieftin și aproape merge, este preferată, dar ca să își rezerve constănțenii acum un sejur de Paște la Atena s-au în altă parte nu sunt cereri pentru că lumea ezită”, a precizat Corina Martin, președinte de onoare al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și proprietatra unei agenții de turism.

De exemplu, în perioada 30 aprilie-3 mai 2021, un sejur de trei nopți, la un hotel de patru stele din Albena costă între 135 și 175 de euro. 135 euro/loc în cameră dublă /sejur/all inclusive și 175 euro/cameră single/sejur/all inclusive. Tarifele includ și 2 șezlonguri și o umbrelă/ cameră. Pentru copiii până în 12 ani, un loc într-o camera dublă este gratuit, iar pentru cei peste 12 ani prețul este de 108 euro pe sejur. Transportul costă 20 de euro.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.