De trei zile, pompierii ialomițeni caută pe râul Ialomița trupul unui bărbat dispărut

0
107
Căutări ale pompierilor a persoanei dispărute. FOTO ISU Ialomița

Pentru a se da de urma unui bărbat dispărut în data de 10 ianuarie, polițiștii ialomițeni au cerut ajutorul pompierilor pentru a face căutări pe râul Ialomița.

La data de 10 ianuarie, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că Simion Ion, în vârstă de 47 ani, ar fi plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia, și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul are aproximativ 1,90 m înălțime, păr blond, tuns scurt, ochii albaștri, fără semne particulare.

La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri de trening, geacă din fâș, culoare albastru deschis și încălțăminte sport.

La solicitarea Inspectoratului de Poliție al judeţului Ialomița, începând cu data de 21 ianuarie, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de intervenție Slobozia, intervin în sprijinul acestora, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o bărcă pneumatică, încadrate cu cinci pompier. În sprijin a mai fost solicitat și un echipaj de scafandrii, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate efectuează în fiecare zi, până la lăsarea serii, misiuni de căutare în municipiul Slobozia, pe râul Ialomița, zona dintre podul de cale ferată Ciulnița (Privighetoarea)- podul pietonal Bora.

Cătălin Schipor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.