De Ziua Marinei, Primăria Constanța prezintă spectacolul „Ave Maria“

0
428
FOTO: Facebook

Administrația locală achiziționează serviciul de organizare a evenimentului „Ave Maria“, un spectacol de lumini, muzică și regie ce are ca decor scenografia naturală creată de Marea Neagră. Acesta se va desfășura cu acces gratuit în zilele de 15 și 16 august a.c., cu ocazia Sfintei Marii Mari și Zilei Marinei.

Valoarea estimată a contractului este de 135.000 de lei, fără TVA, iar acesta va fi atribuit pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut“.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 28 iulie a.c., ora 23.59.

Evenimentul se va desfășura, în cele două zile, începând cu ora 21.00, pe faleza Cazinoului, în zona statuii lui Mihai Eminescu.

Spectacolul „Ave Maria“ este unul dintre cele mai cunoscute ale Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin“ din ultimii ani, combinând sonoritatea celebrului ansamblu coral cu scenografii spectaculoase, light design și elemente de regie care să transpună publicului spiritualitatea sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Spectacolul beneficiază și de talentul actorului Marius Manole, de intervenții sonore de orgă și harpă, și de prezența copiilor din Programul Național Cantus Mundi.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.