Declarații despre cazul de corupere a alegătorilor de la Mangalia

3
1555

Șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Constanța, comisar-șef Laurențiu Carp, a făcut precizări cu privire la cazul de la Mangalia, din ziua alegerilor, în dosarul privind coruperea alegătorilor. Acesta a făcut declarații la sediul IPJ Constanța:

”În perioada alegerilor, la nivelul județului Constanța au fost constituite 14 zone speciale de risc și un număr de 12 filtre rutiere. Astfel, în ziua alegerilor au fost controlate peste 750 de autovehicule in aceste zone de risc. Una dintre zonele de risc, cea la care facem referire, a fost în municipiul Mangalia unde, în jurul orei 16:00, doi polițiști au oprit în trafic un autoturism. După stabilirea identității ocupanților, polițiștii au solicitat efectuarea unui control asupra autoturismului în cauză, măsură prevăzută de art. 32 din Legea 192 din 2019. Cei doi au refuzat, au încuiat autoturismul, moment în care, la fața locului au venit mai mulți candidați la o primărie din județul Constanța, care au intervenit vehement la măsura controlului autoturismului. Ulterior, pasagerul autoturismului, care a declarat că este și proprietarul de drept al acestuia, refuzând controlul autoturismului,  a fost condus la sediu, fără a fi nevoie de măsura încătușării, unde a solicitat prezența unui avocat ales, pentru continuarea verificărilor. La sediul Poliției, bărbatul a invocat faptul că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, acesta fiind transportat la spitalul din Mangalia.

Avocatul solicitat s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Mangalia, iar împreună cu polițiștii s-a deplasat la fața locului, unde a descuiat și condus autoturismul în curtea Poliției municipiului Mangalia, sprijinind la efectuarea controlului interiorului acestuia.

Urmare a controlului efectuat, în interiorul autoturismului a fost identificată suma de peste 160.000 de lei, dar și diverse înscrisuri, mai multe copii ale documentelor de identitate ale unor persoane, precum și fly-ere de campanie. Suma de bani și documentele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.

Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public, referitoare la apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, pentru a reclama fapte de fraudă electorală, fac precizarea că, în urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a reieșit faptul ca aceste informații sunt false”.

D.A.

3 COMENTARII

  1. Legăturile dintre politisti si Radu Cristian sunt de notorietate ptr intreaga Mangalie! Polițiștii, sunt de fapt bodigarzi primarul Cristian Radu, la fel ca Beinur si Raim, sefii clanurilor interlope din zona. Politistul Cristian Bozolan deține o terasă, COLȚUL VESEL, unde în toată luna de campanie s-au strâns susținătorii lui Cristian Radu, fiind omeniți corespunzător.
    CRISTIAN BOZOLAN este într-o relație de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Niță de la Parchetul Constanța, cel care are în cercetare toate dosarele de corupție ale lui Cristian Radu, pe care le trenează de ani mulți. Atenție, fratele procurorului Niță, de profesie avocat, a avut contracte bănoase cu primăria Mangalia, pe care a reprezentat-o în diverse procese.
    Mai sunt nenumărate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, care pot fi și ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar și pentru sesizarea pentru anularea alegerilor și repetarea lor. Dar asta, doar dacă instituțiile statului doresc să păstreze aparența că avem încă democrație în România.

  2. Domnule Jon
    Am cunoscut in Emirate foarte multe persoane care m-au facut sa-mi schimb parerea despre locuitorii din acele zone… aici ma refer si la tara din care ati venit dumneavoastră.
    Domnule Jon eu cred ca pe dumneavoastră v-a romanizat perioada petrecuta in Romania…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.