Delia, în pericol la primul concert post-pandemie! Scena pe care cânta a luat foc

0
949

Au fost momente de panică la concertul în aer liber al Deliei. Echipamentele au luat foc şi lumea s-a speriat teribil. Din fericire, incidentul a rămas fără urmări, atât pentru cântăreaţă, cât şi pentru ceilalţi membri ai trupei. Persoana de la tehnic a luat un extinctor şi a reuşit să stingă focul.

Verde Stop 5, 6, 7 iunie

Mai sunt doar două zile până la primul show al verii!Ne vedem în București, la iarbă verde 🍀 la Verde Stop Arena.Mai sunt doar câteva bilete..Ia-ți și tu bilet: https://bilete.deliaofficial.ro/#CumEra #Delia #Nane #Macanache #InvitatSurpriza

Publicată de Delia pe Miercuri, 3 iunie 2020

Cântăreaţa le-a spus unor apropiaţi că a avut noroc: “Am avut şansa că un băiat de la tehnic a ştiut cum să remedieze problema“.

Pentru câteva momente, fanii prezenţi la concertul Deliei au crezut că evenimentul se va întrerupe, însă totul a fost sub control şi organizatorii au gestionat situaţia foarte bine.

La concertul Deliei au fost luate măsuri de siguranţă pentru toţi cei care au participat la eveniment. Concertul a avut loc în aer liber, la Verde Shop, o locaţie pe lângă Barbu Văcărescu.

Pentru fani au fost amplasate pe gazon fotolii albe, poziţionate la o distanţă astfel încât să poată fi păstrată distanţarea fizică. Mai mult, toţi cei prezenţi au trebuit să poarte măşti de protecţie.

La intrarea li s-a scanat tuturor temperatura, iar fanii prezenţi la concert au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Macanache era unul dintre invitaţii surpriză ai Deliei la concertele pe care artista le va susţine în weekendul 5-7 iunie la Verde Shop. Toate evenimentele se vor desfăşura în aer liber.

Concertele sunt organizate în urma anulării evenimentului muzical drive-in din 31 mai, eveniment care a fost anulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.