Deputat Cristina Rizea: „După înființarea PNDL 3, marele jaf național orchestrat de Florin Cîțu continuă“

0
91
Premierul Florin Cîțu

Deputatul USR PLUS de Constanța, Cristina Rizea îl acuză pe prim ministrul demis, Florin Cîțu că a început marea împărțeală în speranța că poate poate mai rămâne premier.


În ședința de Guvern din 6 octombrie, premierul demis a alocat un miliard de lei din fondul de rezervă către primarii PNL și UMDR, dar și către primarii PSD de la care speră să obțină ajutor pentru instalarea unui guvern minoritar, potrivit deputatei Rizea.

Este o nouă dovadă că acest om s-a folosit de PNDL 3 pentru a șantaja și a obține președinția PNL, iar acum repetă figura: se folosește de banii din fondul de rezervă pentru a rămâne la Palatul Victoria. Florin Cîțu acționează fără scrupule și fără nicio urmă de responsabilitate, aruncând în stânga și-n dreapta cu bani publici.

În plină criză, Ministerul Sănătății și Ministerul Transporturilor nu au primit toți banii de care aveau nevoie, pentru că Florin Cîțu a pus pe primul plan sinecurile și interesele personale. Miniștrii noștri au avut proiecte de investiții, de reforme, însă USR PLUS a fost exclus de la guvernare în plină criză, din cauza unui premier total iresponsabil.

După înființarea PNDL 3, marele jaf național orchestrat de Florin Cîțu continuă. E nevoie de criterii de transparență în ceea ce privește modul în care sunt alocați banii din fondul de rezervă. În prezent, regulile după care se împart acești bani sunt cele stabilite de Dragnea, în goana sa de a da bani preferențial către primari și consiliile județene a punctat Cristina Rizea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.