Deputatul PNL Marian Cruşoveanu, despre USR-işti: “Din disperare, se aliniază și cu foștii locotenenți ai lui Dragnea. Şantajul este arma celor fără viziune politică”

0
456
Marian Crușoveanu

Parlamentarii PNL au preluat discursul premierului Vasile Cîţu, care a făcut referire la “şantajul” USR în contextul scandalului din coaliţie. Deputatul PNL de Constanţa Marian Cruşoveanu a lansat un atac dur la adresa partenerilor de coaliţie, apelul acestuia spre “guvernare stabilă” semănând mai mult a invitaţie pentru USR să părăsească guvernarea.

“România are nevoie de o coaliție de guvernare stabilă, care să ofere o perspectivă de investiții și de dezvoltare, în perioada ce urmează. În acest moment, în care se prefigurează o criză politică, cei de la USR arată că nu au niciun pic de responsabilitate, iar dorința de răzbunare contrazice toate pozițiile pe care le-au susținut și asumat în perioada când se aflau în opoziție. Astăzi, din disperare, se aliniază și cu foștii locotenenți ai lui Dragnea, pe care îi acuzau că sunt penali, doar că acest tip de amenințare, șantaj și răzbunare este împotriva comunităților locale, împotriva acelei Românii care încă nu este conectată la realitățile secolului 21. Indiferent din ce partid fac parte primarii, programul de investiții ”Anghel Saligny” are ca obiectiv, printre altele, construirea de drumuri, a rețelelor de canalizare și de apă, accesul populației la sistemul de gaze…dar voi nu dați doi bani pe electoralul din zonă rurală! O Românie dezvoltată vom putea avea atunci când vom echilibra decalajele dintre comunitățile locale, iar acest lucru va fi posibil doar prin investiții masive în infrastructura publică. Față de români, avem obligația să livrăm rezultate traduse în proiecte implementate. Domnilor din USR, ori guvernați, ori plecați! Dați dovadă că aveți demnitate și nu vă ascundeți în spatele votului românilor de bună-credință! Deși ați blocat unele proiecte pentru județul Constanța, nu v-am reproșat, nu v-am cerut demisia; așadar, nu condamnați la subdezvoltare comunitățile locale! Sper ca maturitatea politică să domine și să depășiți acest moment dificil al guvernării. Șantajul este arma celor fără viziune politică. Dați dovadă că puteți mai mult!”, a transmis Cruşoveanu.

Postarea parlamentarului PNL este însoţită şi de următoarea imagine:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.