Deputatul USR PLUS Cristina Rizea: „Vom vota moțiunea depusă de PSD dar nu vom face coaliție cu social democrații sau AUR

0
153

Deputatul USR PLUS, Cristina Rizea a făcut o postare pe pagina sa de socializare în care explică clar că partidul din care face parte nu va face coaliție cu PSD ori AUR. Cu toate acestea, constănțeana Cristina Rizea spune că parlamentarii USR PLUS vor vota moțiunea de cenzură depusă de PSD în vederea demiterii Guvernului Cîțu.

„Că să fie clar pentru toată lumea:

NU facem nicio coaliție cu PSD și/ sau AUR. EXCLUS! Nu ne place de ei și nici lor nu le place de noi. Am depus o moțiune proprie acum trei săptămâni care a fost tergiversată de “echipa câștigătoare” Ciolacu – Cîțu. Să le fie rușine că au încălcat în felul acesta Constituția!

Pentru că singura cale de a demite acest premier toxic pentru România, Florin Cîțu, este prin moțiune de cenzură și pentru că PSD a depus și el o moțiune ca să fie mai cu moț, o vom vota pe aceasta.

Asta NU înseamnă că intrăm la guvernare cu ei și NU vom susține un guvern minoritar cu PSD în spate. Așteptăm de la PNL o propunere de premier, un om corect, cu scaun la cap care să continue programul de guvernare asumat în coaliția USR PLUS – PNL – UDMR.

NU mai acceptăm promisiuni deșarte pentru reforme. Vrem termene clare asumate și respectate de noul guvern. Am fost opt luni la guvernare și în ciuda piedicilor puse de premierul Cîțu, am arătat că putem.

Suntem dispuși să revenim la guvernare dar cu un guvern și un premier serios, NU cu unul care se joacă de-a supermanul. Dacă PNL nu găsește printre membrii săi un premier, avem noi! Orice zi cu Florin Cîțu premier este o zi pierdută pentru România. Florin Cîțu trebuie să plece!”, se arată în postarea deputatului USR PLUS, Cristina Rizea.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.