Deschiderea Teatrului pentru Copii Constanța ar putea fi amânată. Doi actori s-au testat de urgență

0
704
Foto: Facebook

Doi actori ai Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ au fost implicați în spectacolul „Doi tineri din Verona“ al Teatrului de Stat, ce a avut premiera week-endul trecut. În urma apariției informațiilor potrivit cărora unul dintre actorii din distribuție este suspect de COVID-19, ca și un alt angajat, și că un altul a fost deja testat pozitiv, actorii Teatrului pentru Copii s-au testat de urgență, deoarece ar trebui să joace, sâmbătă și duminică, pe scena „Căluțului de Mare“.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluţul de Mare“ și-a propus să deschidă stagiunea 2020-2021 week-endul viitor, cu două spectacole: „Pisica doldora de bani şi nepoţii ei orfani“ şi „Mica sirenă“ (sâmbătă și duminică, de la ora 11.00)

Deoarece au fost implicați în spectacolul „Doi tineri din Verona“ al Teatrului de Stat, ce a avut premiera în acest week-end, și unul dintre colegii de scenă este suspect de COVID-19, doi actori ai Teatrului pentru Copii s-au testat de urgență, pentru că ar trebui să joace în spectacolele programate pentru week-endul următor. Mâine vor primi rezultate.

Din fericire, ei nu au avut contact cu actorii Teatrului „Căluțul de Mare“, activitatea fiind reluată astăzi la Teatrul pentru Copii.

Până în week-end, toți actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluţul de Mare“ vor să se testeze pentru COVID-19 și așteaptă acceptul Consiliului Județean Constanța pentru decontul analizelor.

„Vom decide dacă jucăm în acest week-end în urma rezultatelor testelor celor doi actori care au fost implicați în premiera Teatrului de Stat. Dar nu cred că vor fi probleme și vom putea redeschide sâmbătă“, ne-a declarat Tiberiu Roșu, directorul artistic al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.