DESCINDERI la contrabandiștii de țigări, în Constanța și Eforie: unul dintre ei este patron de birt, din Agigea

0
1429

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, în cursul zilei de luni, 12 octombrie, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Constanța și Eforie Nord.

Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de ţigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, 4 arme albe, peste 13.200 de lei, 6.400 de lire și 4.900 de euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, 3 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări. Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Conform surselor noastre, speţa de faţă este disjunsă dintr-un dosar mai mare, instrumentat în urmă cu 2 ani. De precizat că una din persoanele duse la audieri, fiind acuzată de contrabandă cu ţigări, este proprietarul unui local extrem de modest în Eforie, care funcţionează pe numele de Întreprindere Individuală “Petrescu Nicuşor”, deţinută, evident, de Petrescu Nicuşor, originar din localitatea Agigea.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.