Descinderi la un bărbat din Iaşi care s-a mutat la Constanţa să cultive cannabis!

0
790

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descoperit o cultură indoor de cannabis compusă din peste 100 de plante.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat două percheziții – una la locuinţa unui individ, iar a doua la o hală închiriată de acesta în Constanța.

În urma activităților, la una dintre locații, polițiștii au descoperit o cultură indoor de cannabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei și 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat, de 30 de ani, originar din Iaşi, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanței în vederea luării de măsuri legale.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.