Deși a fost singurul candidat, Horia Constantinescu nu a reușit să promoveze concursul pentru funcția de director general din Primărie

0
2567

Horia Constantinescu nu a reușit să treacă de proba scrisă a concursului de promovare organizat de Primăria Constanța pentru funcția de director general al Direcției Generale Gestionare Servicii Publice.

În aceste zile, în Primăria Municipiului Constanţa se desfășoară concursul pentru funcţia publică de conducere vacantă de director general, gradul II, al Direcţiei Generală Gestionare Servicii Publice.

Până la data de 06.09.2021 inclusiv, cei interesați au putut depune dosarele, iar acestea au fost selectate luni, 13.09.2021, la ora 12.00. Puțin de lucru pentru evaluatori, căci a existat un singur candidat, al cărui dosar a și fost aprobat: Horia Constantinescu, care încă din luna iulie a.c. este șef Serviciu Spații Verzi, cu atribuții delegate de director general al Direcției de Gestionare Servicii Publice. Acesta a fost detașat de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, unde ocupa funcția de comisar-șef.  

Miercuri, 15 septembrie a.c., la ora 10.00, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului, iar rezultatul acesteia a fost afișat la ora 12.00: Horia Constantinescu a obținut doar 61,30 puncte, astfel că a fost respins. Punctajul minim pentru a fi declarat admis era 70.

Acesta mai are o singură șansă: să conteste rezultatul în 24 de ore.

UPDATE: Horia Constantinescu a contestat rezultatul și nu este exclus să părăsească primăria, pentru a reveni la OPC, în cazul în care, după contestație, nu obține 70 de puncte.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.