Deși susținea că îi va ierta orice, Ilinca Vandici s-a despărțit de soțul său

0
6791
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. FOTO: Facebook

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai formează un cuplu, aceștia locuind deja separat.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună, cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat mea profesională și personală“, a declarat Ilinca Vandici.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016 și doar câteva luni mai târziu s-au căsătorit. Ei au devenit părinții unui băiețel la un an după ce s-au cunoscut. Iată, însă, că din păcate povestea lor de dragoste s-a terminat după aproape 6 ani.

Reamintim că, la podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV susținea „i-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 minute și au plecat“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.