Deversare de dejecții în vecinătatea localității Năvodari, surprinsă în flagrant VIDEO

0
5634

Nesimțirea și tupeul unora întrec orice măsură. Dovadă a acestui fapt, mai multe persoane au fost surprinse, undeva pe raza orașului Năvodari, în timp ce deversau dejecții dintr-o vidanjă, într-un fel de cămin aflat pe câmp, ziua în amiaza mare.

Cel care i-a surprins a fost Aurelian Dumitrașcu, consilier local la Năvodari. Acesta a oprit pentru a le cere socoteală persoanelor în cauză, dar tot acestea s-au simțit, cumva, lezate de faptul că erau filmate cu telefonul mobil. Dumitrașcu a sunat la 112, însă degeaba: i-a fost închis telefonul în nas.

„Acum două seri a venit iar miros de dejecții în Năvodari. Am discutat cu doi colegi de partid care s-au oferit voluntari și s-au plimbat prin zonă și au observat un tractor cu o cisternă pe câmp care deversa într-un canal. Astăzi am văzut iar tractorul cu cisterna, în zona Peninsula, iar când ne-am apropiat de ei, au închis robinetul, au strâns și au plecat spre ferma de porci din zonă.
Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliția Lumina și am cerut prezența unui echipaj, iar cei de aici au spus că nu ține de ei și mi-au făcut legătura la Poliția Locală. Aici, după ce le-am spus despre ce este vorba mi-au închis telefonul.
Vom depune o sesizare la Garda de Mediu“,
a precizat Aurelian Dumitrașcu.

În cele din urmă acesta a sunat la Poliția Locală Năvodari, iar două echipaje s-au deplasat la fața locului care au întocmit un proces verbal.

D.A., C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.