Dezbatere publică cu privire la amenajarea Pieței Urbane Gara Constanța, pe 10 martie

3
2300

Primaria Constanța a lansat în dezbatere publică elaborarea Planului Urbanistic Zonal Amenajare Piață Urbană Gară Constanța.

PUZ-ul prevede reconfigurarea circulației auto și pietonale, amenajarea de spații verzi și construirea unei parcări de mari dimensiuni subterană și supraterană, cu o capacitate de aproximativ 479 de locuri, din care 46 pentru mașini electrice, precum și a unei parcări și zonă de încărcare pentru autobuzele electrice.

Conceptul de amenajare a Pieței Gării ar face din spațiul public o prioritate și ar viza o dezvoltare modernă, pragmatică, dar și armonioasă a zonei: ar pune accent pe crearea de noduri ce integrează diverse moduri de transport și ar avea în vedere transformarea zonei din jurul gării într-o zonă frumoasă, vibrantă, capabilă să îi întâmpine pe toți cei care vizitează Constanța, dar și să răspundă nevoilor oamenilor.

Constănțenii sunt invitați să trimită propuneri, sugestii sau opinii în scris, prin e-mail, la adresa primarie@primaria-constanta.ro, sau prin poștă, la sediul din Bulevardul Tomis nr. 51, etaj 1, camera 121, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, până la data de 14.03.2023.

Ședința de dezbatere publică va fi organizată pe 10 martie, la sediul Primăriei.

Proiectul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Constanța.

V.I.

3 COMENTARII

  1. Foarete frumoase machete , intrebarea se pune ce “machedoni” (in acceptiunea lor) sau mai corect a-romani au pus gheara pe terenuri si autorizatii ?
    Mai mult , daca se cere parerea , cred ca plecarea lui Chit – Tac si a “sculei” lui Chist-Ovarian ar fi oportuna si ar da mari sanse de “vindecare” a orasului !

  2. inca un bloc maroniu in putinul spatiu ramas, oare cine este “investitorul strategic”?
    In afara de cotete de beton, ce s-a mai realizat in parlitul asta de oras?
    Ati gonit 20% din locuitori, in special tineri, cati mai vreti sa trimiteti in pribegie?

  3. Inca un santier la cate avem ce mai conteaza unul,problema este ca va sechestra alte persone cu dizabilitati in case cum a facut pe bl.1Mai .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.