Dezbatere publică pentru ridicarea unui bloc de 11 etaje cu centru SPA și piscină în cartierul Faleză Nord

0
1535

Se pune la cale o nouă investiție în cartierul Faleză Nord. O firmă din București dorește ridicarea unui imobil de 11 etaje cu spații comerciale la parter și centru SPA, dar și piscină. Documentațiile au fost depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța și la data de 4 februarie 2021 va avea loc o dezbatere publică pe această temă.

Moteco SRL este firma care a înaintat către APM Constanța proiecul „Construire imobil 2S+P+11E cu destinația de locuințe colective cu spațiu comercial, centru SPA și piscină”. Viitorul imobil este propus a fi amplasat în Municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 67, fiind vorba de o investiție în valoare de 10.954.081 euro. Terenul pe care ar urma să fie ridicat blocul are o suprafață de 8.849 mp.

Societatea Moteco SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în Bucureşti, fiind controlată de Universitatea „Spiru Haret“, cu 24% din capitalul social, şi Leonard Georgescu, cu 76% din capitalul social, acesta din urmă fiind și administratorul societăţii. Firma are ca obiect de activitate lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.