Dezbatere publică privind noul regulament pentru taximetriști

0
233

Dezbaterea publica privind Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiu Constanța se află în plină desfășurare, joi, 15 aprilie a.c., în incinta Palatului Administrativ.


Prezenți sunt viceprimarul Ionut Rusu, Horia Constantinescu.

Precizăm că noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi prevede ca ţinută obligatorie cămaşa, interzicerea vorbitului la telefon, folosirea unui limbaj adecvat, dar și limitarea numărului taxiurilor.


“Pentru noi ca instituție sunteți emblema acestui oraș. Așa că eu cred că trebuie să avem o anumită conduită. Ascultatul de manele în mașini, conduita și uneori mulți dintre șoferi sunt certați cu igiena, nu ne va crea o imagine bună ca oraș. Referitor la ținută, șoferii de taxi trebuie poarte cămașă sau tricou Polo, așa cum ați solicitat”, a spus Horia Constantinescu.

Mulți dintre operatori nu înțeleg de ce trebuie să fie redus numărul de licențe de la 1.800 la 1.600, pentru că susțin aceștia, legea le permite să fie mai mulți decât 1.600.

“Având în vedere că primiți licența de la noi sunteți obligați să respectați regulamentul, prestația să fie impecabilă“, a spus Ionuț Rusu.

“Noi vom respecta cerințele dumneavoastră, dar lăsați licențele așa cum sunt”, au replicat aceștia.

“Dacă nu ne vom înțelege și vom ataca în contencios administrativ, noi avem argumente pentru a le expune judecâtorului. De ce nu sunați, domnule, Constantinescu, dimineața la ora 8.00 la dispecerat să vedeți că nu sunt taxiuri libere?”, a spus un transportator.

VIDEO: https://www.facebook.com/110573787157936/videos/290132825903929/

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.