Din cauza incendiului, Spitalul de Infecțioase ar trebui să plătească aproape 1,3 milioane de lei, pentru unele aparate distruse

0
422
Spitalul de boli infectioase Constanta

Consilierii locali au aprobat contractarea de servicii de asistență și reprezentare juridică a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Societatea Profesională de Avocați cu Răspundere Limitată Rădulescu & Mușoi din București va deschide o acțiune în instanță împotriva Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, în numele Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Unitatea medicală va ataca Procesul-verbal de constatare și stabilire a creanțelor bugetare pentru programele operaționale emis de minister, prin care este obligată să plătească 1.292.004,42 lei. Suma reprezintă o parte din aparatura și echipamentele medicale achiziționate din fonduri europene, care au fost distruse în urma incendiului din 1 octombrie 2021.

Pentru acțiunea în justiție, avocații vor primi 13.263 de lei, fără TVA: 8.842 de lei pentru fondul cauzei și 4.421 de lei pentru calea de atac – recurs.

În cadrul Compartimentului juridic al spitalului este angajat un singur consilier juridic.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.