Direcția de Asistență Socială din Năvodari primește cereri pentru acordarea tichetelor, cu ocazia Sărbătorii de Crăciun

0
89

Până pe 12 noiembrie, persoanele îndreptățite pot depune cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii în parte, la sediul Cantinei de Ajutor Social din Năvodari, str. Sănătății, nr.2, de luni până vineri, între orele 08.00 – 12.00.

“În perioada 15 noiembrie – 26 noiembrie, primirea cererilor se va face la sediul Direcției Asistență Socială, în orele programului cu publicul. Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap“, susțin reprezentanții administrației locale.

Distribuirea tichetelor sociale se va face la sediul Direcției Asistență Socială, în perioada 2 decembrie – 17 decembrie, în funcție de măsurile impuse de Ministerul Sănătății pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID–19. Tichetele sociale cu ocazia sărbătorii de Crăciun – 2021 se acordă categoriilor de persoane defavorizate prevăzute de HCL nr.30/24.02.2017 modificată prin HCL nr. 236/30.09.2019.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.