Directoarea Școlii nr. 30, Florentina Țigmeanu, a fost demisă din funcție

0
6693

FLorentina Țigmeanu, cea care a ocupat funcția de director al Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța, a fost eliberată din funcție. Decizia aparține Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Țigmeanu a ocupat funcția de conducere a acestei unități de învățământ pentru o perioadă de aproximativ un an. În tot acest timp, în cadrul Școlii 30 au existat unele tensiuni și chiar scandaluri, cel mai de amploare fiind legat de acele containere amplasate în curte, care funcționează pe post de săli de clasă.

Un alt scandal a fost legat de decizia de anul trecut al aceleiași directoare, privind interdicția accesului elevilor în curtea școlii după începerea orelor. Reamintim că, la vremea respectivă, un părinte ne-a semnalat faptul că o fetiță de aproximativ 7 ani stătea plângând în stradă, în fața porții, în frig, întrucât poarta s-a închis la ora 8 dimineața și nu i s-a mai permis accesul, pe motiv că a întârziat câteva minute.

Potrivit ISJ, Florentina Țigmeanu a fost eliberată din funcția de director în urma analizei raportului motivat cu privire la managementul defectuos din ultima perioadă. Atribuțiile acesteia au fost preluate, pentru moment, de directorul adjunct.

”Azi (miercuri – n.r.) ne-am adresat consiliului profesoral pentru ca orice cadru didactic din școală să poată depune acord pentru ocuparea funcție de director. Au termen de transmitere până vineri, ora. 12.00”, ne-a declarat Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

Daniel ALBU

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.