Directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă, ne pregătește o surpriză de Sărbători

0
201

Odată cu sosirea sărbătorilor de iarnă, vine și perioada surprizelor, așadar Consiliul Județean Constanța alături de directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, Adrian Bîlbă, pregătesc ceva special tuturor copiilor și părinților.

Directorul CMSN, Adrian Bîlbă, a postat pe pagina sa de socializare, în ziua de sămbâtă, 18 decembrie a.c., un video în care ne transmite că, în curând, copii vor deveni niște meșeriași temeici care vor realiza diverse suveniruri pentru noi:

Dragi copii, dragi părinți, Consiliul Județean Constanța în incinta complexului Muzeal de Științele ale Naturii, Delfinariu cum îl știți, vă pregătește ceva frumos de Sărbători. Avem un țarc, nu vă spunem ce punem înăuntru, dar vă lăsăm să ghiciți. Avem niște căsuțe, le-am făcut, le-am decorat, așteaptă niște meșteri mici populari – copilași care vor veni să facă suveniruri pentru dumneavoastră. Când? Urmăriți în presă, urmăriți-ne pe noi, urmăriți Consiliul Județean Constanța și veți afla”, a declarat directorul CMSN, Adrian Bîlbă.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.