Directorul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia s-a vaccinat anti-COVID

0
1590

Lucian Nichita s-a vaccinat încă din prima zi a campaniei de vaccinare antiCOVID de la Mangalia!

Luni, 04.01.2021, a început campania de vaccinare antiCOVID și la Mangalia. Centrul de vaccinare a fost amenajat în Spitalul Municipal din sudul litoralului.

Printre cei care s-au vaccinat deja până la această oră se numără și Lucian Nichita, directorul interimar al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.

„Astăzi (04.01.2021 – n.r.) am avut șansa de a mă vaccina împotriva COVID-19. Am ales să urmez sfatul experților care și-au dedicat viața studierii virușilor și care, în decursul istoriei recente, au ajutat la eradicarea unor boli teribile. Sigur, puteam să urmez opiniile neavizate ale celor care vorbesc de vaccin, virus, 5G și Illuminati într-o singură propoziție, fără a avea habar de lucrurile despre care vorbesc. Treaba e simplă: dacă cineva voia să vă omoare, pur și simplu nu inventa vaccinul și lăsa virusul să își facă în continuare treaba. Dacă cineva voia să vă controleze viața, o face deja prin toate dispozitivele electronice pe care le folosiți. Avem ocazia de a reveni la normal, ar fi păcat să o irosim“, a declarat Lucian Nichita după vaccinare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.