Discuţii în PSD pentru candidatura lui Adrian Stan la Primăria Techirghiol

0
686
Adrian Stan, sursa foto: Facebook

Fostul primar al oraşului Techirghiol, Adrian Stan, este hotărât să candideze, lucru pe care l-a anunţat încă de începutul acestui an, când spunea că o va face din postura de independent. Tot atunci, Stan comenta că actualul primar al localităţii, Iulian Soceanu, este “îngâmfat”. Au existat comentarii pro şi contra – adică oameni care au aplaudat anunţul, dar şi alţii care i-au reamintit că a fost arestat pentru luare de mită.

Una peste alta, timpul a trecut, iar Stan pare să considere că şi-a plătit “păcatul” trecutului şi merge mai departe cu intenţia de a candida. Cu o precizare: posibil să o facă din partea PSD sau cu sprijinul PSD, şi nu independent cum anunţa iniţial. Lucrurile se vor limpezi azi, 4 august, când PSD va avea o şedinţă de validare a candidaturilor pentru primăriile din judeţ.

Dacă în cazul lui Stan situaţia nu este clară (independent, din partea PSD sau alt partid), PSD Mangalia anunţă deja că va susţine o conferinţă de presă. Este de aşteptat ca în cadrul acestei conferinţe să fie prezentat, oficial, candidatul Zanfir Iorguş.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.