Doar Agigea și Lumina fac parte din proiectul ANCPI de cadastrare

0
834

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o consultare de piață pentru obținerea de soluții financiare, în vederea estimării prețurilor pentru realizarea cadastrului general în 309 unități administrativ-teritoriale.

Astfel, în data de 16 martie, a fost publicat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul cu numărul MC1014146.

Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Prin consultarea de piață, ANCPI solicită soluții financiare, respectiv preț estimat pe hectar, pentru fiecare dintre cele 309 localități care vor face obiectul unor proceduri de achiziție publică.

Termenul până la care persoanele/organizațiile pot transmite soluțiile/opiniile/ sugestiile/recomandările este de 10 zile de la data publicării anunțului în SEAP.

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT- uri situate în zone rurale ale României. Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.