Doctoriţă găsită moartă în camera de gardă a spitalului Heka din Constanţa: s-ar fi sinucis cu un cocktail de medicamente!

3
76402
Loredana Heka

Un apel la 112 a alertat autorităţile, duminică, în jurul orei 11:00, în legătură cu o femeie găsită în stare de inconştienţă, căzută în camera de gardă a unui spital privat.

Potrivit reprezentanţilor ISU, este vorba despre o femeie de 38 de ani, cadru medical. În urma verificării de către personalul medical al echipajului de terapie intesivă mobilă, aceasta a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, este vorba despre spitalul Heka din Constanţa. Loredana C. era medic de medicină internă şi s-ar fi sinucis în camera de gardă de la Heka. Ea lucra şi la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit unor surse neoficiale, în ultima perioadă avea o stare depresivă, însă nu a lăsat vreun bilet de adio.

Ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa:

“Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Vom reveni cu detalii despre acest caz.

D.A.

3 COMENTARII

  1. Ce dovezi aveti pentru un asemenea titlu? Nu mai exista respect pentru nimic! Sper ca familia doamnei doctor sa va dea in judecata, poate o sa va mai ganditi de 2 ori inainte sa scrieti toate mizeriile

    • Aloooooo, cum adică ce dovezi ? Dovezile sunt obținute de la reprezentanții IPJ Constanța . Mai recitește încă de trei ori articolul. Problema nu este asta . Dc au întocmit dosar penal pt ucidere din culpa ? Atât timp cât spun clar ca s.a sinucis și nu exista urme de violența pe corp .

      • Pentru că așa e procedura. Până vine rezultatul oficial al medicilor legiști, coroborat cu alte dovezi care să ateste că s-a sinucis, se fac cercetări pentru ucidere din culpă, după care dosarul se închide. Astea sunt procedurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.