Doctoriță româncă găsită moartă în cabinetul ei din Franța

0
215
Foto cu rol ilustrativ, sursa: bucurestitv.net

O româncă de 46 de ani, care profesa ca medic în Franța, a fost găsită moartă în cabinet. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de asistenta acesteia, alături de pacienții programați la consultație, anunță Realitatea.net.

Doctorița Monica Mardare, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă în cabinetul ei din Chaillac, departamentul Indre, Franța.

Descoperirea macabră a fost făcută de asistenta româncei care a găsit-o fără suflare în cabinet. Ea urma să primească pacienții, însă avea ușa închisă și oamenii s-au alarmat. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru româncă.

Dispariția bruscă a medicului român a scufundat un oraș întreg în stare de șoc. Românca, stabilită de zece ani în Chaillac, a fost implicată activ în viața oamenilor, scrie stiridiaspora.ro.

„Este un șoc pentru toată lumea”, mărturisește prima asistentă a lui Chaillac, Corinne Soulas. 

Românca era în Franța împreună cu familia și „zâmbea mereu”, explică asistenta. „Ori de câte ori a putut, a fost acolo pentru a participa la viața orașului. Ea a fost încă cu noi în timpul numărării pentru ultimele alegeri”, a mai spus aceasta. 

Medicul obținuse naționalitatea franceză în urmă cu mai puțin de un an. În același timp, a fost și candidată municipală pe lista actualului primar, Mathieu Moreaux. „A fost cu adevărat iubită”, a mai spus asistenta.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.